Jurr_LI.png

Hey hey!

Mijn naam is Jurr, welkom bij mijn portfolio! Hieronder vertel ik kort wat over mijzelf. Heb je vandaag al genoeg gelezen? Scroll dan vooral langs de tekst naar beneden, dan zullen de beelden voor zich spreken.

 

Al zo lang ik mij kan herinneren is creativiteit een groot deel van mijn leven geweest. Het begon allemaal met vierkante piraatjes en kleurrijke ridders. Overal was ik aan het tekenen, en helaas voor mijn ouders, waren ook de tafels en muren niet veilig voor mijn creaties.

Nu ik aan het begin sta van mij professionele carrière, wil ik mijn passie voor ontwerpen verder delen met de wereld. Ik wil mensen helpen door hun gedachten op een creatieve manier te vertalen op papier, en vervolgens met het perfecte design een impact te maken op de markt.

De afgelopen tijd ben ik veel bezig geweest met ontwerpen, zowel voor klanten als voor fictieve bedrijven. Door veel te ontwerpen kom je er langzaam maar zeker achter waar jouw sterke punten liggen en ontdek je zodoende je eigen stijl. Hieronder is mijn ontwerp avontuur te vinden, dus neem gerust een kijkje.

Cheers.

Voor een aantal klanten heb ik naast het ontwerpen van het logo, ook een merk boekje gemaakt. Hieronder vind je een voorbeeld.

1/16